Wie zijn wij

Oplossingen die werken vandaag, én morgen!

Klein Poelhuis is een moderne aanbieder van totaaloplossingen in de installatietechniek. Met vestigingen in Emmeloord, Hengelo (ov) en Winterswijk bestrijkt ons verzorgingsgebied geheel Midden-, en Oost Nederland.

 

Wij creëren en realiseren innovatieve en energiebewuste concepten met een optimaal comfort. Zowel binnen de utiliteit en woningbouw als de industrie. Over de volle breedte, van schetsontwerp tot aan oplevering en van oplevering tot aan het service & onderhoud. Volledig uitbesteed aan Klein Poelhuis of samen met professionele partners, zowel elektrotechnisch als ook werktuigbouwkundig.

 

Kenmerkend voor Klein Poelhuis zijn haar vakmensen met hart voor het vak en hart voor de zaak. Zij zetten graag een stapje extra om gezamenlijk kwalitatief hoogwaardig werk te leveren. Met haar duidelijke advisering vooraf en maatwerk nazorg, gecombineerd met een no-nonsens mentaliteit, is Klein Poelhuis de totaalinstallateur binnen de installatietechniek.

Vacatures bekijken

There’s No Planet B

Een goed klimaat

Klein Poelhuis doet er alles aan om bij te dragen aan een goed klimaat. Wij zullen altijd kiezen voor innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen want
wij zien duurzaam denken als een belangrijk aspect van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Klein Poelhuis staat garant voor een optimaal verantwoord gebruik van energie en grondstoffen en voor een minimale belasting van het milieu.

There’s no planet B, dus zorgen we zo goed mogelijk voor onze aarde.

Naar Kleinpoelhuis.com