KP Academy

samen leuker leren

Nieuw bij Klein Poelhuis: KP Academy!
Bij KP vinden wij het heel belangrijk dat je jezelf altijd kan blijven ontwikkelen. Dat je blijft leren en op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
Niet voor niets hebben wij de KP Academy. Wat dat precies inhoudt? Jouw collega’s gaan jou naar een hoger niveau brengen. Net zo lang totdat jij de kennis in huis hebt die bij jouw functie past. Maar eigenlijk zijn we nooit uitgeleerd. Toch?

 

KP Academy: Samen leuker leren!

INTERN OPLEIDEN EN DOORONTWIKKELEN

Learning on the job

Bij Klein Poelhuis is heel veel vakkennis in huis! Het mooie is dat deze kennis graag gedeeld wordt.
Maar uiteraard zijn er ook veel mogelijkheden om een extern een opleiding te volgen!

De jeugd heeft de toekomst

Start jouw carrière bij KP!

De installatietechniek ontwikkelt zich in een hoog tempo. De vraag vanuit de markt wordt steeds complexer.
Hoe leuk is het om je deze technieken allemaal eigen te maken, waarbij je op wordt geleid door echte (onze eigen) vakmensen.
Jij gaat vanaf dag één mee op pad, samen met jouw collega’s klaar jij de klus!

DIRECT EEN COLLEGA

Geen concessies

Samen staan we sterk! Dat weten we bij KP als geen ander. Daarom is het heel belangrijk dat we goed samenwerken, als team.
Of je nou al 25 jaar bij ons werkt of pas net begonnen bent, jij wordt direct opgenomen binnen het team.

Eigen online leerplatform

Klein Poelhuis studytube

Al onze collega’s hebben toegang tot de KP studytube. Het online leerplatform dat bomvol learnings staat. Van microlearnings van maximaal een kwartier, tot volledige cursussen. Volledig toegespitst op ons vakgebied, maar ook andere uiteenlopende onderwerpen komen aan bod. Alles met als doen om zoveel en zo eenvoudig mogelijk kennis te delen.

VOOR ÉN DOOR COLLEGA'S

Altijd in ontwikkeling

De studytube is er voor én door collega’s (en wordt ook gevuld met externe input). Zie het als een soort Netflix voor trainingen.
Heb jij iets interessants in te brengen? Dan neem je bijvoorbeeld een kort filmpje, zodat alle medewerkers van KP van jouw kennis kunnen profiteren.