Samen leuker leren

Stage lopen bij KP

Bij Klein Poelhuis zijn er veel mogelijkheden om kennis te maken met de installatiebranche en Klein Poelhuis als bedrijf!

Dit kan bij ons middels een BBL- of BOL-traject, als afstudeerder, maar ook als je je wilt omscholen. In een markt die geen moment stil staat, weten wij als geen ander dat het van groot belang is om te leren.

Kom jij stage lopen bij KP? Dan weet je zeker dat je met heel veel extra kennis en misschien wel een nieuwe baan het pand verlaat.

WIJ HOREN GRAAG VAN JOU

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij bij Klein Poelhuis kennis te maken met de installatiebranche? Dan horen we graag van jou!
Stuur een mail naar werving@kleinpoelhuis.com, bel ons op 0543-561100 of stuur een bericht via Whatsapp.

Betaald leren & werken

Beroeps Begeleidende Leerweg BBL

Binnen het installatievak is starten via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) de weg die het meest genomen wordt. Ook bij Klein Poelhuis zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste “BBL-ers“.

Bij al onze specialismes (utiliteit, woningbouw, specials, service & onderhoud en industrial maintenance) staan onze vakmensen jou bij om het vak te leren.

Contact met KP

LEREN & WERKEN OP DE EERSTE PLEK

Theorie op school

De meeste BBL-ers zijn potentiële vakmensen, jongens en meisjes die graag met hun handen werken. Die kans bieden wij jou graag!

En ja, het hoort erbij dat je ook af en toe even naar school toe moet.

Op kantoor & buiten

Beroeps Opleidende Leerweg BOL

Ook voor de “BOL-ers” (Beroeps Opleidende Leerweg) zijn bij Klein Poelhuis diverse mogelijkheden. Het mooie van leren & werken is dat de geleerde theorie direct in de praktijk toegepast kan worden.

Voor de Beroeps Opleidende Leerweg hebben wij zowel mogelijkheden op kantoor als in de buitendienst.

Contact met KP

FIJNE STAGEVERGOEDING

Niet voor niets

Klein Poelhuis investeert in jou, maar krijgt er ook veel voor terug. En daar hoort uiteraard een goede stagevergoeding bij.

Uitdagende vraagstukken

Afstuderen HBO & WO

Bij Klein Poelhuis staan we nooit stil! Onze branche is in ontwikkeling en wij ontwikkelen uiteraard mee. Dat betekent dat we tegen veel (technische) uitdagingen aanlopen en we behoefte hebben aan gedegen onderzoek.

Onze ervaring met afstudeerders op HBO & WO niveau is hierbij positief! Ben jij op zoek naar een waardevolle afstudeerplek? Dan horen we graag van jou!

Contact met KP

BEGELEIDING VAN PROFESSIONALS

Samen staan we sterk

Het team van Klein Poelhuis bestaat uit professionals. Collega’s die graag een stapje extra zetten om tot een mooi resultaat te komen. Afstudeerders bij KP worden intensief begeleid.

Maak kennis met de markt

Omscholen in de techniek

Of je nu bakker of verpleegkundige bent, fietsenmaker of tuinman, omscholen naar de installatietechniek is altijd mogelijk.

Bij Klein Poelhuis stimuleren wij de instroom van nieuwe professionals. Onze markt is immers aan het groeien en dat betekent dat wij graag nieuwe collega’s aan ons binden.

Onze vakmensen zijn gewend om hun kennis over te brengen, dat doen ze ook graag voor jou.

Contact met KP

VEEL MOGELIJKHEDEN

Brancheverenigingen & scholen

Naast de interne opleidingen bij Klein Poelhuis, bieden aangesloten scholen en brancheverenigingen waarbij wij zijn aangesloten allerlei mogelijkheden om je om te scholen.

We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.